tiistai 18. maaliskuuta 2014

Brilliant Sand


Lumene - Brilliant sand  * saatu miitissä Lumenelta
Essence - Stamping polish black
MoYou - Pro collection 04  * saatu miitissä MoYou Londonilta
Strasseja

Hiekkalakkaa ja leimauksia, ollut suunnitelmissa noin ikuisuuden, mutta sain vasta nyt aikaiseksi. Miten aina jääkin unholaan kaikki koristelutyylit joita haluaisi kokeilla... Noh, tulipa edes nyt kokeiltua. Hieman heikommin leima tarttui kuin creme lakan päälle, mutta ei yhtään hassummin. Pikkuisen korjailinkin kuviota, pääpiirteiltään se oli kuitenkin hyvä!

Ja vitsit että tykästyin tähän lakkaan! Peittämään se ei ollut mikään paras, kolme kerrosta, mutta hiekkapinta on kyllä rakkautta! Lisäkerrokset söivät vähän hiekkaisuutta, mutta selkeä karheus tässä kuitenkin on. Kuivuikin nopeasti, ja kaikinpuolin herkku lakka! Ja ha, komea punainen läiskä oikeen käden keskisormen reunas! Huomasin sen vasta koristeluvaiheessa kun olin jo ottanut kuvat lakasta yksinään.

* Sand polish and stamping! This style has been on my to do -list for a loooong time, but not until now I really tried it. Stamping figure was almost as good as with normal creme polish, I have to fix it only a little bit. Sand polish leaves great sand effect, even though three coats eats sand effect a bit, but luckily not too much! And the color! wow.4 kommenttia: