sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

31 Day Challenge: Day 1 FlowersBarry M - Cyan Blue
Tikkuglitteriä ja glitterhilettä* / stick glitter and glitter*
3D koristeita / 3D decoration *

Lakkaushaasteen aiheena oli tällä viikolla turkoosi, eivät nämä kyllä taida ihan turkoosista mennä, siniset taitavat ollan vain, mutta aika lähellä! Pitkään aikaan en olekkaan lakkaushaasteeseen osallistunut, mutta nyt tuli sopiva sauma! Tiedä mikä laiskuus viime viikkoina on ollut kun aina on "unohtunu" se lakkaushaasteen aihe kun on kynsiä tehnyt :D

Ensimmäistä kertaa päätin myös kokeilla jo aika kauan laatikossa pölyttynyttä tikkuglitteriä, ja eihän se nyt niin kamalaa ole. Ainakaan jos yhdistää sen tavalliseen glitteriin. Yksinään se oli kyllä kieltämättä vähän pelottavan näköinen. Harvemmin tulee muutenkaan käytettyä glitteriä muuten kuin geelien alle, joten oli tämä silläkin lailla mielenkiintoinen kokeilu, eikä jätetä huomiotta isoa kukkasta! Viime hetkillä päätin laittaa nimettömiin kukkaset.

Vähän ne ovat ison näköiset, ja tämä oli sentäs toiseksi pienin vaihtoehdoista! Tämmöinen olisi kuitenkin mahtava esimerkiksi jonkun pikkupojan ristiäisiin (kellä olis pikkupoika jonka ristiäisiin voisin tulla, että saan koristella näillä kynnet uudestaan?? :D), tai kun muuten vaan ei tarvitse olla kovin pitkäikäiset kynnet. Vaikka yllättävän hyvin tämä pysyi, päivän ihan ilman kolhuja ja yllätyin siitä, että käsin pesukaan ei vaikuttanut tähän mitenkään! Vähän se oli kostea pidemmän aikaa, mutta muoto säilyi muuttumattomana. Kynsiliiman kanssa tämä tosin pitää liimata, ei pelkällä päällyslakalla taida pysyä paria minuuttia kauempaa :)

* Finally I dare to try stick glitter!  Not yet big fan of stick glitter, but it's tolerable with some other glitter. And that big flower decoration! Looooove that, even though it's pretty hard to live with it :D I'm actually very surprised how well it long it lasts, I can wash my hands without fear of that flowers dropping!


Niin, ja tein tosiaan itselleni haasteenkin! Aluksi meinasin ihan perinteistä 31 päivän haastetta, mutta totesin lopulta, että miksipä en tekisi itse! Nyt löytyy ainakin sellaisia haasteita, joita olen itse halunnut kokeilla pidemmän aikaa, mutta en ole vaan saanut aikaiseksi. Haastavampiakin löytyy, kuten one stroke ja VESIMARMOROINTI. Jälkimmäistä varsinkin odotan kauhulla!

Joka päivä en haastekynsiä tee, vaan toteutan näitä omassa tahdissa. Toivottavasti nyt edes ennen kesää saisin valmiiksi! Ja tätä haastetta voi kokeilla kaikki muutkin halukkaat :) 

* Just made my own 32 Day Challenge, names are in Finnish but here's those in English;

1. Flowers 2. Classic french manicure 3. Feathers 4. Golden 5. Space 6. Whole nail stamp 7. Accent 8. V-gap 9. Skittlette 10. Dots 11. splatter 12. Dental floss 13. One stroke 14. Distressed manicure 15. French variation 16. Green 17. Stamping decal 18. Stripes 19. Water decals 20. Gradient 21. Animal 22. Dry marbling 23. Triangle 24. Purple 25. Princess 26. Water marbling 27. Leopard 28. Wrapping 29. Nail art tape 30. glitter 31. Recreate the most failed mani4 kommenttia:

  1. Kivat kynnet! :) Ite mietin juuri että mitenköhän itse nuita kukkia käyttäisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aksenttikynnessä menevät mainiosti :)

      Poista