maanantai 10. maaliskuuta 2014

Oriflame - Sensual velvet

Kynsimiitistä onnistuin nappaamaan itselleni kaksi kappaletta Oriflamen uuden kausisarjan (myynnissä vain helmi- ja maaliskuun ajan) Sensual Velvet kokoelman lakkoja, näiden kyseisten lakkojen nimet ovat Lilac Lace ja Indigo Glow. Sarjaan näyttäisi kuuluvan vielä violetti Purple Pleasure -lakka, ja voi hyvinkin olla, että jossain vaiheessa tulen senkin kotiuttamaan ;) Ajattelin esitellä teille nyt kummatkin samassa postauksessa!

Ensinnäkin, nää pullot on aivan mahtavan näköiset! Ja vaikka yleensä inhoan neliskanttisia korkkeja koska ne eivät ensimmäisen käyttökerran jälkeen enää menee samalla kohdalle vaan ovat vinossa joka suuntaan, näissä puteleissa on kuitenkin sellainen napsahdusjuttu (essencen lakoissa on samanlainen :D), että korkki menee oikeaan kohtaa ilman väkivaltaa. Muutenkin purkki on sen näköinen, että ulkonäköön on vähän panotettukin! Myös sivellin näissä tuntui olevan hyvänlaatuinen.

* At nail polish meeting I get two Oriflame Sensualt Velvet polishes, and at this post I'm going to show you what they look like! At first I have to say, these bottles looks very good! Normally I hate square caps because after first time using the cap is not at the same place. This bottle has some click system (essence polishes got it too, at least some of them) so the cap goes to right place!


Oriflame - Lilac lace

Ensimmäiseksi testiin pääsi vaalea hopean hohtoinen Lilac Lace. Jo tikuttamisen perusteella osasin sanoa, että tämä ei itsekseen tule peittämään ilman kymmentä kerrosta, joten laitoin pohjalle kerroksen Paesen 134 -lakkaa ja päälle kolme kerrosta tätä. Ensimmäinen kerros toi pikkusen hohtoa pohjalakkaa, toinen lähinnä jätti kaljuja kohtia ja ihmeellisiä railoja, ja kolmannella saatiin sitten suurinpiirtein tasaisen ja tarpeeksi peittävä lakkaus. Frost koostumuksen vuoksi siveltimen jäljet jäävät aika selkeästi näkyviin, päällyslakka niitä tosin vähän saa peitettyä.

Kuivuminen kesti pyöristettynä ikuisuuden. Ensimmäinen lakkakerros vielä kuivui suhteellisen nopeasti, mutta toisella ja kolmannella sai hyvän aikaa odotella, sanoisin että puoli tuntia voisi olla realistinen kuivumisaika!

* First I tested polish named Lilac Lace. It's light lilac with silver shimmer, which do not cover itself. I put under it one coat of Paese 134 polish and then three coats of Lilac Lace. Got to say, this is not the fastest polish to dry! Something like half an our is needed to it be something that can be called "dry".



Oriflame - Indigo glow

Tämäkin olisi ilmeisesti pitänyt laittaa jonkin toisen lakan päälle. Kynsillä näet on VIISI kerrosta lakka, joista kaksi viimeistä olin niin paksuja kerroksia etten uskalla edes ajatella. Lyhyille kynsille varmasti riittäisi jopa 2 tai 3 kerrosta, mutta kärkeä tämä ei tuntunut peittävän sitten millään. Paksuista kerroksista johtuen pintakin on epätasainen, ja näyttää siltä että olisi viiden sentin kerros lakkaa kynnellä!

Tämä sentäs kuivui nopeampaa, ainakin ne pari ensimmäistä. Mutta toisaalta, harva lakka viiden kerroksen jälkeen kovin nopeasti kuivaa muutenkaan! Tässä myöskään siveltimen jäljet eivät jääneet näkyviin.





* I should put also this over some other polish, because this needed FIVE coats to coverage. At least it dries pretty fast, but five coats! Seriously!


Näin niinkuin yleisesti voinen todeta, että eivät mitään parhaimman laatuisia lakkoja. Tykkäsin kuitenkin muotoilun lisäksi siveltimistä ja koostumuksesta, joka sekin tosin oli vähän turhan luirua. Ei kuitenkaan niin ohutta, että olisi kynsinauhoille omia aikojansa valahdellut (ainakaan kovin paljoa). Väreiltään nämä ovat mukavan erilaisia, ei ihan joka merkiltä löydy vastaavia. Peittävyyden ja kuivumisnopeauden kanssa olisi kuitenkin runsaasti petrattavaa! Ja nimet on kans tosi kivoja! :DD

* So I think I can say that these do not have the best quality... I like what the bottles look like, and the brush is also good, but coverage and drying speed needs a lot to do. Constitution were okey, I think a little bit too thin, but not that thin my cuticles were in danger (well, maybe little).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti