maanantai 21. huhtikuuta 2014

31 DC: Day 4 - Golden


Color Club - Nomadic in nude
Tiia Vanhatapio - Black bird
It's so easy - Black   
OPI - Oy-another polish joke!  * saatu miitissä Kauneuden kaupalta.

Ei nyt niin hirveän kultaista, mutta tarpeeksi kultaista. Aksenttikynnestä yritin ilmeisesti tehdä jotenkin salamyhkäisen ja mystisen, ainakin se näyttää aika jännältä. Lakan omalla siveltimellä siis sudin tyvestä lähtien kultaista lakkaa niin, että raja on vähän liukuva ja toiselta puolelta nousee korkeammalle. Päälle vähän seepraraitoja ja tadaa! Näyttää jotenkin etäisesti jopa foliokoristelulta.

Black Birdiä ja Nomadic in nudea kaksi kerrosta

* Not goldengolden, but enough golden for me! I tried to do accent nail somehow mystical or something playing with matte, shiny and two colours. It do look pretty cool, but I don't see anything mystical on it :D So almost succeed!Nopeastikkin etenee tämä 33 päivän haaste... Noh, hiljaa hyvä tulee. Nyt luulisin tosin, että kahdenteentoista päivään asti mennään aika nopeasti näitä kun on sen verran mieluisia aiheita, one stroken kanssa voidaankin sitten taistella taas pari kuukautta... :D Jos nyt ennen joulua päästäisiin edes suurinpiirtein loppuun!

* Could I be slower doing this challenge? Well, maybe I get this done before next christmas, at least I hope so!8 kommenttia: