tiistai 29. huhtikuuta 2014

Tri polish tuesdays: Pink, Yellow, Blue


China Glaze - White on white
Technic - Cherry Boom Boom
Gina Tricot - Aspen gold
Essence - Edward
Konad - Pearl White
MoYou - Princess 14  * saatu miitissä MoYoulta
Viva la Diva - Transparent disco * saatu miitissä Viva la Divalta

Muistimpas vain, että vielä toiset tripolishit tälle kuulle oli vielä tekemättä! Näin viikon lakkaustauon jälkeen olikin hyvä sitten siirtyä suoraan tekemään jotain ei niin helppoa.. Mikäs sen kivempi kun kolmen värin liukuväri ja leimas ei niin näkyvällä värillä :D Ja kaiken lisäksi kynsinauhat ovat ihan järkyttävässä kunnossa!

Mutta niin kuitenkin, lähdin siis tekemään liukuväriä näillä kolmella värillä. Itse liuku onnistui ihan kohtuullisen hyvin, mutta sieni ei tänään tykännyt musta sitten ollenkaa ja hajosi aika lailla kirjaimellisesti kynsilleni. Jäi sitten mukavat meikkisienen palat sinne tänne, erityisesti ne hyökkäsivät etusormen kimppuun. Päällyslakka sentäs oli kaveria ja yritti tasoittaa vähän!

Leimat onnistui muuten ihan jees, mutta ne ei oikein näy. Eikä muuten jostain kumman syystä valkoinen leimauslakka näkynyt valkoisesta stampperista...

* Second attempt to tri polish challenge this month. I tried to do three colour gradient with these colours, almost succeded but then my make-up sponge decided to break down. Nice! Especially to index finger, and those leave not-nice marks on nails. Also failed with stamps, white do not show well on base like this, obviously, and for a some reason white stamping polish do not show on white stamper! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti