perjantai 25. huhtikuuta 2014

Juicy gold herd


China Glaze - I herd that
Gina Tricot - Aspen gold
Technic - Juicy jelly

Toinen China Glazen On Safari 2012 kokoelman lakoista jälleen kynsillä. Ai että mä rakastan näitä! Kimalteleviaihananvärisiärakkauslakkoja. I herd that ei saanut paljoakaan koristuksia osakseen, vain muutaman vinkuravänkyräviivan etusormen sivuun. Tiedä mitä wannabe -liekkejä nyt ovatkaan sitten.

I herd that peitti kolmannella kerroksella, mikä mun mielestä on ihan tarpeeksi hyvä tällaiselle glitterhöttölakalle. Lakasta löytyy vaaleanruskehtavia kultaglittereitä ja kuparihtavan ruskeanpunaisenoransseja glittereitä (väriasiantuntija paikalla!), ja joko edellä mainituissa glittereissä on jonkin sortin hologlitteriä, tai sitten on erikseen vielä hologlitteriä seassa, koska jotakin holoa sielä on kun se niin kovasti kimaltelee kaikissa sateenkaaren väreissä! Mikä ei tietenkään näy kuvissa mutta uskokaa kun sanon! :D Ainakin tässä kuvassa näkyy hyvin tuo kimaltelu. Niin, ja lakka kuivui nopeasti eikä jättänyt raitoja tai muita ikävyyksiä!

* I herd that is from China Glaze On Safari 2012 collection, in which I have two polishes, this and lighter I'm not lion. Love these glitter-filled holopolishes! Here's a photo where you can see that amazing holo that I'm not capable to capture on photos.

1 kommentti: