maanantai 28. huhtikuuta 2014

Flower girl


Paese - 318
Misa - Siren
It's so easy - Black

Kesän ensimmäiset kukat ovat saapuneet! Onneksi on vielä pitkä kesä edessä, ehtii hyvin harjoitella kukkien tekoa :D Nyt voisin taas sanoa saman litanian mitä käytän harvinaisen usein, ehkä seuraavalla kerralla osaan jo vähän paremmin! Ei näiden teko nyt niiiin vaikeaa edes ole, mutta ei kun ei. 

Kuvien otossa mukana tällä kertaa Canonin pokkari, koska iskä tartti järkkäriä, enkä tietenkään malttanut odottaa niin kauaa että voisin taas omia kameran itselleni. Poikaystävän perheen järkkärillä koitin ottaa kuvia, mutta ei kiesus meni vaan järki sen kans :DD Ensinnäkin se oli niin tuhottoman h-i-d-a-s ja kaikki namikat oli niin ristuksen moisen taistelun takana! Mun kultsipuppelipentaxissa on kätevästi jokanen tarvittava nappi käden ulottuvilla tai viimeistään parin painalluksen takana! Ja jos kuvien oton nopeutta verrataan niin pentax on kyllä aika formula ja tää toinen yksilö on etana, jolla on lima loppu!

Alla oleva Paesen lakka onnekseni käyttäytyi kuin unelma! Kynsillä kaksi kerrosta, lyhyillä kynsillä varmasti riittäisi yksi kerros tai ainakin kaksi ohutta. Koostumukseltaan tämän on hieman paksuhkoa, mitä en pitänyt ollenkaan pahana, sillä se esti lakkaa valumasta pitkin kynsinauhoja. Siistimistä ei siis paljoa jäänyt, kun sutikin oli perushyvä. Kuivumisaika voisi olla vähän nopeampikin, mutta ei tämä nyt huonoimpia ole todellakaan, ja kauniin värin vuoksi voi hetken odotellakkin! Ja pikakuivattajat on keksitty. Ainoaksi varsinaiseksi ongelmaksi koin sen, että lakka tuppasi vähän paakkuuntua kynnelle, nimettömän kärjestä tämän näkee aika hyvin. Johtunee siitä, että lakka ehti epätasaisena kuivahtaa ensimmäisellä kerroksella ja kun päälle levitti toisen kerroksen niin se voimisti epätasaisuus efektiä. Selityksen maailmanmestari ilmoittautuu!

* First flowers for this summer! Well, it's not actually summer yet, but enough summer for me! Luckily I got plenty of time to train doing flowers, ha. Not reallyreally bad, but not good at all :D And it's not even that hard... Paese's polish acted exemplary, and only minus I have to say is that it spreading it a little hard because of thin composition.

2 kommenttia: