torstai 24. huhtikuuta 2014

31 DC: Day 5 - Galaxy


Nyt en rupea lakkoja sen kummemmin luettelemaan, totean vain että kyseiset lakat näkyvät yläpuolella olevasta kuvata. Kysy jos jokin jäi kaivelemaan!

Tänään vuorossa siis galaksit! Tätä haastetta odotin kuta kuinkin kuin kuuta nousevaa (tai ehkä tähän sopisi paremmin kuin kynsilakkaa saapuvaa?). Ihan sataprosenttisesti mun hurja visioni ei siirtynyt kynsille, mutta aika hyvin nää mun mielestä onnistui! Pisteiden paikkoja olisi vähän paremmin voinut miettiä, kuin myös värejä joissakin kynsissä. Ja mustaa olisi ehkä voinut jättää vähän enemmänkin näkyviin... No mutta on ne nyt aika hyvin galaksit! (ja tää oli kuitenki eka kerta ku tein tälläsiä...)

Pohjalla on kaksi kerrosta Tiia Vanhatapio mustaa Black Bird lakkaa, ja sen päällä kerros Aden Cosmeticsin hologlitterlakkaa. Värejä on töpötelty pienellä meikkisienen palalla, joka olisi saanut olla vieläkin pienempi, ja apuna olisi voinut myös käyttää pinsettejä. Enpäs pinsettejäkään ajatellut siinä vaiheessa kun näitä tein, tuskailin vain itsekseni kun ei meinaa meikkisieni pysyä näpeissä! Tähtilöiset on maalailtu valkoisella akryylimaalilla ja Mereneidin Finesse siveltimellä, jota yhtä vain jaksan ylistää! Pallopisteet on tehty dotting toolia (pistekynää, pilkkutikkua, kynsikynä... rakkaalla lapsella on monta nimeä) apuna käyttäen. Päälle on sinne tänne sudittu vielä Viva la Divan Transparent Disco -lakkaa.

* Galaxy nails! I'm not going to name all of the polishes I used, but you can see them on photo above, feel free to ask if you want to know someones name :) On bottom is two coats of black polish topped with hologlitter. With make-up sponge I stipple colors and free-handed painted over the, some stars and dot's with dotting tool. Lastly I put some glitter on and galaxy manicure is done!7 kommenttia: