tiistai 15. huhtikuuta 2014

Pastelli keltaista


Nails - Vaaleankeltainen
Tiia Vanhatapio - Black Bird
It so easy - Black
Kiss - White

Näillä kynsillä oli tarkoitus osallistua johonkin meneillään olevan kynsikoristelukilpailuun, niitä kun nyt on niin hurjasti meneillään, mutta unohdimpa tietenkin sen ristuksen lapun. Ja ne muutamat kuvat joihin sitte muistin sen lapun törkätä, olivat niin kammottavan näköisiä muuten, että ei auta. :D

Tykkään ainakin sata kertaa enemmän It so easyn koristelulakan siveltimestä kuin Kissin. En vaan saanut tuosta Kissistä läheskään samanlaista otetta, ja kyllä sen huomaakin... Ainakin etusormesta! Ha. Ei ihan mennyt putkeen.

Nailsin lakkaa on kolme kerrosta, Black Birdiä kaksi. Nails ei meinannut kuivui mitenkään päin, Black Bird kuivui tavalliseen suhteelliseen nopeaan vauhtiin. Hyvillä mielin voin siis jättää tämän vaaleankeltaisen jälleen pölyttymään seuraavaksi puoleksi vuodeksi!

* Three coats of Nails' light yellow polish and two coats of Black Bird. Good reason to leave Nails' polish to polish box for next half a year, not a pleasant lacquer at all! I love It so easy's brush, but hate Kiss's brush. Both of those are decoration polishes.8 kommenttia:

 1. Ihanan hempeän keltaista :) Mun pitäis kovasti harjoitella ohuen siveltimet käyttöä. Kunhan löytäisin vaan hyvän sellaisen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Mulla on Mereneidin sellainen pikkusivellin (tais olla joku Finesse nimeltään?), ja se on kyllä ollut ihan mahtava! Ja Mosaicin M siveltimen on kehuttu olevan ehdoton viivojen ja raitojen teossa :)

   Poista
 2. Ai että, nää on tosi kauniit! :)

  VastaaPoista