keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Materialismionnellisuus

Taas ovat lakkavarastot saaneet mukavasti täydennystä...


Pierre Renee - Iron power aluslakka
PAESE - 104
PAESE - 309
PAESE - 318

Nämä lakkaputelit saapuivat luokseni AllaModan lakkauskilpailun myötä. Ilman sen kummempia sijoituksia jäin, mutta ilmeisesti jokaiselle osallistujalle lähetettiin vastaava paketti. En valita! Aluslakka ei varmaan ihan hetkeen pääse kokeiluun, mutta ehkä joskus :D

Vaaleanpunainen on ihana karkkivaaleanpunainen (näyttää harmaammalta kuvassa, mräyh), jonka todellatodella toivoin peittävän hyvin. Ei auttanut toiveet, tikkuakaan ei peittänyt edes neljännellä kerroksella kunnolla. Saa nähdä kuinka kynsillä pelittää... Tämä myös haisi aika voimakkaalle, mitä en huomannut muiden lakkojen kanssa.

Ruskehtava lakka taas on vähän oudon värinen, mutta eipä tule vastaavaa ihan heti vastaan! Eiköhän tällekkin käyttöä löydetä. Tikulle tarvitsi kaksi kerrosta, hyvähyvä!

Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä violetti lakka. Tikulle tarvitsi vain yhden (!) kerroksen, eikä värikään paha ole. Mieluisin näistä ellen sanoisi ;)


OPI - This gown needs a crown
Veryme Secrets - Purple sparkle
IsaDora - Peel Off base
Niittistrassihyrrä
Vesisiirtokuvia
+ Dotting tool jonka unohdin kuvata.

Ja arpavoitto Pilkunviilaajan arvonnasta. Opin lakka pääsikin jo testiin näissä kynsissä.

Violetti Veryme Secretsin lakka peitti tikulla kolmella kerroksella, eikä muutenkaan vaikuttanut yhtään hassumalta lakalta. Uusi merkki minulle, mutta mielelläni tutustun! Pienen googlettelun jälkeen voinen todeta tämän olevan Oriflamen valmistama lakka.

Peel Off oli näääääääääin ihana yllätys! Lakan olenkin testannut jo tässä postauksessa, omistamatta sitä kuitenkaan itse. Meinasin jo, että ostan OPIn peel offin kunhan sitä jostain saa, mutta se saa nyt jäädä taka-alalle! Ah, glitterkynnet, täältä tullaan!


Cuccio Colour  (vaaleanpunaisesta myötäpäivään)
  • Texas rose
  • Vegas vixen
  • Rio carnival
  • Los Angeles Luscious
  • One night in Bangkok
  • Tahitian villa
Oon pitkän aikaa metsästänyt laadukkaita geelilakkoja itselleni, ja kun eteen tuli tarjous kuudesta geelilakasta ja kuudesta saman sävyisestä kynsilakasta, en vain voinut kieltäytyä. Nämä ovat siis Cuccio Colourin MatchMakers lakkoja, jokaista edellä mainittua sävyä Cuccion Veneer geelilakkana ja kynsilakkana! 

Näistä lisää vähän myöhemmin, mutta piakkoin ;)


4 kommenttia: