torstai 10. huhtikuuta 2014

Sand polish with stamps


Make Up Store - Jessica  * saatu Make Up Storelta
Color Club - Rad nomad
MoYou - Pro Collection 04 * saatu MoYou Londonilta

Tykkään Jessica -lakan ihanasta monipuolisuudesta, ja muutenkin sen ihanuudesta. Käsittämättömän helppo lakka, ei petä vaikka olisi kuinka kiire. Ja kaikenlisäksi se on sopivan huomaamaton, mutta huomattuna silti näyttävä itsestäänkin, kiitos hiekkapinnan ja kimaltelevien glittereiden. Lakka on myös helppo yhdistää pieniin ja nopeisiin koristeluihin, kuten nyt vaikka tähän muutaman kynnen leimaukseen.

Onnistuin kerrankin tekemään ne neutraalit kynnet, mitä olen tässä viimeisen pari viikko yrittänyt, wuhu! Leimoiksi suunnitelin ensin kaksivärileimauksia, ja siksi unohdin tuon Color Clubin Earthy Angelin käytettyjen lakkojen kuvaan, hups! Vaalea osa leimasta ei kuitenkaan näkynyt oikeastaan yhtään, joten tyydyin sitten leimaamaan pelkästään Rad Nomadilla. Mutta ei hätää, kyllä mä pian testaan sen kahden värin leimauksen, ja vaikka liukuvärileimauksen ja vaikka minkä!

* Jessica is amazingly easy polish, it won't let down in any case. It looks gorgeous on it's own, but it's easy to decorate it with something quick, like these stamps. Because of Jessica's glitter and texture, it's brilliant polish on it's own, inconspicious but beautiful. I was trying to do douple color stamping, but the lighter color won't show enough, but of course I forgot to take it off from the photo where is used polishes. So no, I do not use Color Club's Earthy Angel even though it's on photo :D
4 kommenttia: