tiistai 8. huhtikuuta 2014

Tri polish tuesdays; Pink, Yellow, Blue


Nails - Day Dream
Gina Tricot - Aspen gold
Essie - Aruba Blue
Strasseja / Rhinestones

Viime kuussa aivan unohdin Kolmen värin tiistain, neljä kertaa. Näköjään sekin on mahdollista :D Nyt kuitenkin otin itseäni niskasta kiinni ja suoritin haasteen! Paitsi että nämäkin mun piti tehdä jo viimeviikolla... Noh, hyvin kerkiää vieläkin.

Keltainen ja sininen yhdistelmästä mulle tuli välittömästi mieleen Ruotsin lippu, enkä siitä päässyt sitten yli enkä ympäri, vaan se Ruotsin lippu piti sitten kans tehdä. Kolmas väri pääsi sitten muihin kynsiin ja keskisormi sai vielä pari strassia, eli skittleteksi muovautui loppujen lopuksi tämäkin! Strassien kanssa yritin olla vielä fiksu ja laitoin ne toisinpäin kuin yleensä, eli alapuolelle tuli pieni ja päälle isompi :D Ha, ja kukaan ei varmaan tätäkään olisi huomannut ilman, että sanoin...

Oletin, että saan kerrostaa Day Dreamia ainakin miljoona kerrosta, mutta yllätyksekseni se peitti jo neljänellä... Muutamalla kerroksella peittävä hyvin käyttäytyvä vaaleanpunainen creme, missä sinä oleeet? Tule esiin sieltä!

* Last month I totally forgot Tri polish tuesday, but now I remember it! (wohoo...:D). This months colors are pink, yellow and blue. Mixing yellow and blue immediately reminds me of Swedish flag, so I must do it! Pink I added to other nails and on middle finger I put couple of rhinestones, and I tried to be smart and put smaller rhinestone down and bigger on top of it (and probably no one even noticed that before I said it...).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti