sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Pastellipläjäys


Essence - Hello Marshmallow!
Essence - Upper green side
Essence - Oh my glitter
Zoya - Areej
Zoya - Apple

Ja pääsiäisteema jatkuu! Tällä kertaa pastelliväreillä mennään, ja skittlette koristelutyylinä tällä kertaa. Kukkia teki kovasti mieli kynsille, mutta en silti halunnut jokaista kynttä vuorata kukkakoristeilla. Ja sininen oli tällä kertaa eieilistalla, etten vahingossakaan onnistu tekemään mustikalta näyttäviä kukkia! Nyt vaihdettiin sitten ilmeisesti jonkin sortin mustikan ja puolukan risteytykseen? Kukat on tehty dotting toolin ja siveltimen avulla, ensin isot pallot ja ympärille vähän viivoja toisella värillä!

Kukka kynnen ympärille aloin sitten keksiä jotain muuta, ja pikkurilli ja etusormi saivat koristukseksi waterfallin samoilla väreillä kuin kukassa, pohjavärinä vain on vihreä. Keskisormen kanssa mulla oli ongelma, loppujen lopuksi lätkäisin parit pallon. Ihan vain siksi, että siitä on ikuisuus kun viimeksi olisin tehnyt kunnon pallopiste kynnet. 

* And one more easter nail! Pastel colours dominates this manicure, and surprisesurprise skittlette is the decorating style. Flowers are must have this time, but I don't want them to every nails so I figured out something else, and that something else is waterfall and dots. I made flowers with dotting tool and striping brush, big dot and a few stripes there and there.


2 kommenttia:

  1. Hienot kynnet. :) Ihania nuo ruusut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kukat kerrankin onnistuivat näyttämään edes kukilta :D

      Poista