maanantai 7. huhtikuuta 2014

This gown needs a crown


OPI - This gown need a crown
Niittejä / Stud

Pilkunviilaaja järjesti jokin aika sitten arvonnan, ja minä onnellinen olin toinen voittajista! Yksi palkinnon osista oli tämä mahtava OPIn lakka. Olin harvinaisen kiinnostunut satiinipinnan jättävästä lakasta, joten äkkiä piti päästä testaamaan tämä yksilö! Petyin kun jälki olikin käytännössä sama kuin jos laittaisi mattalakan hopean lakan päälle :D Ei sillä että se mitenkään haittaisi, tästä tuli täydellinen korvaaja Dependin 223, joka saa nyt siirtyä täysin leimauslakaksi tämän viedessä käyttölakan paikan ;)

Lakka on niin ihana kimallejätti itsessään, etten millään raaskinut peittää sitä kovin suuresti. Kaverikseen se saikin vain muutaman pinkin niitin, jotka tilasin joku aika sitten Mimaxilta Chinan lakkojen kanssa. TGNAC peitti kahdella kerroksella, ja kuivui suhteellisen nopsaan.

* I got this polish for a raffle that I win. I was extremely interested for polish that leaves a satin surface, but I have to disappoint a little because this only looks like a silver polish with matte top coat :D Well, however I don't mind because I like this ;) Now Depend's 223 can be only stamping polish, and when I need to use silver polish for something else, I can use this!


10 kommenttia:

 1. Oi, ihanasti sopii lakalle noi niitit! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lakka ja munkin mielestä sopii kivasti nuo niitit tuohon. :) Hienot.

  VastaaPoista
 3. noi satiinilakat on veikeitä. itsellä on OPI:n Gwen- kokoelmasta kultainen satiinipintainen lakka Love.Angel.Music.Baby ja tykkään siitä ihan superisti ! :) tsekkaatko meidän blogin? erilaisiakynsia.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!

   Taidankin olla jo valmiiksi lukijana ;)

   Poista
 4. Hih, sellaisiahan nuo satiinipintaiset lakat ovat, että saman tuloksen saisi melkein mattaamalla normilakan, mutta nämä ovat mielestäni nopeita kuivumaan ja eivät kaipaa enää päällyslakkaa välttämättä :) Mutta kiva, että palkinto tuli perille ja kiitokset myös maininnasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotin ilmeisesti jotain suurta ja ihmeellistä tapahtuvan sen kuivuttua :D Päällyslakatta näytti kyllä kestävänkin hyvin!

   Poista