keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Water marbling


Barry M - Cyan Blue
Color Club - Shabby Drab
W7 - Blue depris

Mä onnistuin! VESIMARMOROINNISSA! Wooohoo! Bileet pystyyn! Ja onnistuin siinä jopa kahdesti! Tai jos tikkukin lasketaan, niin kolmesti! Onko vähä voittajafiilis. Niin hulluksi en kuitenkaan ruvennut, että olisin kaikki kynnet marmoroinut. Ajattelin tehdä kevyen laskun marmorointien maailmaan, ja marmoroin vain nimettömät, ja vain kahdella varmasti toimivalla lakalla. Väritkin onnistuin valita niin, etteivät ne ihan hirveän hyvin toisistaan edes erotu, jossei tarkasti katto!

Tuossa vieressä olevassa kuvassa näkyy mun tämän päiväisen harjoituksen ensimmäinen ja viimeinen tikkuharjoitus :D Taisin mä vähä kehittyä! Enkä edes tehny ku viis harjotusta :D Sain jonku ihmeidea, en nyt ihan tosissani opettelen tekemään säädyllisen näkösiä vesimarmorointeja, kyllä tää tästä viä! Kaikki rispekti niille, jotka tän taidon on jaksanu harjotella, tai osaa sen luonnostaan! Ehkä mäki nyt sain vähän innostusta tähän harjoitteluun onnistumisen myötä :D

* I succeed doing water marble, and it actually looks pretty cool! So proud of myself now! I get a crazy idea to learn water marbling -right now. I train five times to stick, and on the photo over you can see the my first and last attempt, I guess I really learn something :D Maybe I'll now get some inspiration to do this more often!


6 kommenttia:

 1. Hienot. :) Ihanan siniset kynnet.

  VastaaPoista
 2. Hieno. :) Siis marmoroitu kynsi. :) Voisit osallistua kans vesimarmorointihaasteeseen et koitat tätä kerran kuussa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)

   Suunnitellin haasteeseen osallistumista jo kun se ensimmäistä kertaa tuli ilmoille, mutta jotenkin se jäi :D Pitää katsoa jos ens kuun aikana vielä innostun marmoroimaan, tai jopa vielä tässä kuussa, sitten voisin jo todeta hermojeni kestävän kerran kuukaudessa marmoroinnin :) Mulla on kyllä aika monta haastetta täs jo menossa, enkä niitäkään meinaa muistaa... Noh, sen näkee sitten!

   Poista