keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Pirtsakka punainen ja lumoava kulta


Essie - Too Too Hot
China Glaze - I herd that

Hui, kirjotan postausta tabletilla. Pelottavaa, ja tuhottoman hidasta! Oon kyllä niin henkeen ja vereen läppäriihmisiä. Tässä asiassa tosin vaikuttaa sekin, että tabletilla kirjoittaessa pitää pidemmillä kynsillä pitää sormia vähän ylöspäin taivutettuna tai silleen jännästi ja pöytäkoneen näppäimistössä niitä näppäimiä pitää usein painaa niin syvälle että kirjoitus täytyy hoitaa kynnen kärjillä, tai tositosi hitaasti yksi kirjan kerrallaan. 
 
Otsikko oli muuten ensimmäinen kommentti jonka näistä kynsistä sain :)

No jos nyt ei enempää kirjoitusvaikeuksista, vaan siirrytään puhumaan ihan aihesta! Kaipasin kynsille jotain, mutta aika ja energia eivät yhtään antaneet varaa ruveta taiteilemaan sen kummemmin.  Too too hot on huudellut laatikon uumenista jo jonkun aikaa, ja nyt päädyin päästämään sen tuskistaan ja yhdistin sen glitteriaksenttikynteen. Ja siihen aksenttiin päätyi, ylläriylläri, chinan I herd that. Ihan kivasti nää sopi yhteen, tth hoitaa sen räikeen puolen ja iht tuo blingiä elämään! Molempia loistavasti käyttäytyvä lakkoja löytyy kolme kerrosta. Pst, Essien suomi -suti  = <3

* writing this post by tablet, for the first time. So slow if compare to laptop :D i needed something on my nails, but time and energy do not allow much time to do nails. Too too hot has been on my mind for some days, and now I decided to use it, with a glitteraccent nail. Simple, but I'm in love.
 
6 kommenttia:

 1. Oi ku mehukas punainen, nam!
  Huh, tabletilla bloggaaminen.. aika hullun hommaa, mulla varsinkin vaikeuksia siinä kun ei appsi toimi ollenkaan ja jostain syystä en pysty selaimella sitten siirtymään tekstissä eestaas.. ja jos kuvitellaan vielä kuvien lisääminen niin huhhuh. Jokusen kerran jotain luonnosta näpytelly jos jotain fiksua tullu mieleen, mut kirjoitusvirheet pitää korjata ja kuvat lisäillä sit läppärillä.. 2,5 vuotta vanha tabletti tosin et en tiiä onko liian vanha vehje jo sovelluksille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poikaystävän ipadilla tämän väsäsin, hermot siinä vaan meni! Puhelimella korjasin tekstin, lisäsin kuvat ja ajastin kun tabletin kanssa siitä ei tullut mitään! Tän kokemuksen jälkeen oon vielä enemmän Applea vastaan kuin ennen :-D ei kyllä toiste tartte vahingoskaa yrittää tätä!

   Perus Iltalehden ym lukeminen sillä vielä sujuu, mutta ei kyllä sitten enään mikää muu..

   Poista
  2. Mulla Samsung, ei kyllä senkään kanssa mitään herkkua tosiaan. Vaikka mulla on vielä erikseen hommattu siihen näppäimistö et ei ees kosketusnäyttöä tarvi tökkiä, ni silti.

   Poista
  3. Läppäri <3

   Kaikki rispekti niille jotka jaksaa tabletilla tehä, musta ei siihen olisi! :-D

   Poista
 2. Ihanat kynnet ja topi upea punainen lakka! :)

  VastaaPoista