lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kikokikokikokiko


Kiko - 296 Meadow Green
China Glaze - White on white
Essence - 150 Upper green side
Gina Tricot - Aspen gold
Kiss - White
Essence - Stamp me! White
Viva la Diva - 59 Transparent Disco  *saatu miitistä Viva la Divalta
MoYou - Artist 03

Ensimmäinen Kikoni! Ja ensimmäinen kunnon vihreä! Tämä komistus (vai kaunistus?) päätyi toissapäivänä hyppysiini ystäväiseni palattua Lontoon reissulta. On se mukava kun kaverit lähtee Lontooseen asti hakemaan mulle kynsilakkoja, mitään muuta syytähän ei tietenkään ollut. Vihjailin salamyhkäisesti (tai ehkä se ei ollut niin salamyhkäistä..) että voisin haluta Barry Ämmän vihreän lakan jota käytin näissä kynsissä. Barry ei kuulemani mukaan ollut hypännyt silmille, joten tyytyminen oli tähän kikon vastaavaan. No en valita, koska muahaha, mulla on nyt Kikon lakka ;)

Ja onhan merkki kaiken sen hehkutuksensa ansainnut kynsiharrastajien keskuudessa. Tämä yksilö ainakin osoitti olevansa laatulakka. Kaksi kerrosta, joiden levittämisessä ei ollut minkäänlaista ongelmaa. Eihän sillä sudilla tarvinnut edes koskea lähellekkään kynttä niin lakka jo liukui sulavasti juuri sinne minne halusin :D No ainakin siltä se tuntui, tai sitten olen vain niin huuruissa siitä, että se on KIKOKIKOKIKO. 

Aksenttikynsiä lukuunottamatta tein liukuvärjäyksen vihreillä lakoilla (ja pohjalla Chinan valkoinen, koska tykkään tehdä liukuvärjäyksen valkoisen päälle!), ja keski- ja etusormeen sohin jonkin sortin kukkamöykkyjä. Aksenttikynnessä tuplaleimat, ensin leima Essencen valkoisella leimauslakalla ja sitten saman merkin vaaleanvihreällä ei-leimauslakalla. Essencenkin lakka näytti leimaavan oikein loistavasti! Kynnet saivat vielä kuorrutteen Viva la Divan glitterlakasta, joka tosin ei oikein näy kunnolla ilman oikeanlaista valoa. Mutta empä sitä siihen sen takia laittanutkaan että se hirveästi blingiä toisi, vaan vähä säihkettä sinne tänne!

Kyllähän näistä vähän pääsiäinenkin huokuu, joten pääsiäiskynnet nro. 2, DONE! Yritin muuten olla fiksu ja kuvata pihalla, oli sielä vielä vähän kylmä! = sormet kauniin punaiset... Ehkä sitten vähän myöhemmin kokeilen uudestaan.

* Couple days ago I got my very first Kiko -polish. And that brand totally deserves all that praises I heard. This one covers with two coats which act perfectly. Don't have to move the brush much to get polish perfectly on nail! Or maybe I'm just getting blind because its KIKO! 

I made gradient mani on most of the nails, exception is the accent nail where I stamped with Essence's white stamping polish and Essence's green non-stamping polish (which stamped as good as the real stamping polish). On middle- and index finger I painted some kind of flowerthing and at last I encrust every nail with Viva la Diva's glitterpolish, which do not show much, but just like I wanted it show, it gives a little shine.8 kommenttia:

 1. Kikon lakat on kyl ihania <3 mullekin tulee yks Milanosta loman jälkeen :) ja hieno lakkauskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokin noissa vaikeasti saatavissa lakoissa vaan viehättää! :D Kiitos!

   Poista
 2. Hienot kynnet. Ihan on pääsiäiskynnet. :) Kivan värinen lakka tuo Kiko.

  VastaaPoista
 3. Oi, kivat viheriäiset lakkaukset - todella onnistuneet!

  VastaaPoista