lauantai 12. huhtikuuta 2014

Skäpädäpäduu


Orly - Happily ever after
Essence - Stamping polish Black
Golden rose - Jolly Jewels 112
MoYou - Pro collection 04  * saatu MoYou Londonilta

Millaiset kynnet syntyvät, kun on väsy, turhauttaa ja angstituttaa? Tällaiset. Tadaa! Superperusskittlette, ei niin perusvärillä. Happily ever after on pölyttynyt laatikossa vaikka ja kuinka kauan vailla käyttöä, ei vain ole ollut inspiraatiota käyttää sitä. Siirsin sen "käytä pian!" laatikkoon, ja käytin sitten kans pian! Leimoksi valitsin varman valinnan, MoYoun pro nolla nelosen. Tuskin huijaan, jos sanon että ylivoimaisesti käytetyin laatta ollut viime aikoina. Kuviot ovat vain niin ihania eläinkuoseja, jota voi lätkiä ihan minne vaan ihan miten päin!

Jos tahdotte tietää, niin Orly peitti (hmm..) kahdella? kerroksella. Ihan sopivaa vauhtia kuivui leimausvalmiiksi, en tosin olisi valittanut vaikka olisi vähän nopeampikin ollut. Essence leimasi täydellisesti kuten yleensä, ja Jolly 112:sta on yksi ainoa kerros, glitterintäyteinen lakka siis. Ja MoYoun laatta toimi moiteettomasti!

* What kind of nail art you did when you are tired and frustrated? Here's what I do! Easy skittlette with supereasy stamps, and color polish that I do not usually use. I've been using MoYou Pro 04 stamping plate for many times for past few week, I don't probably lie if I say tha't my most used plate for now! Love those animal prints that can be combined to anything. And because it's MoYou's plate, almost every color polish stamps (at least for me :D).

8 kommenttia: