perjantai 4. huhtikuuta 2014

Heart rhinestones


Color Club - She's so glam
Zoya - Areej
MoYou - Scholar collection 04
Sydän strasseja / Heart rhinestones

Pinkki kausi lienee alkanut? Tai sitten näillä kynsillä pyrin korvaamaan sitä, etten viime ystävänpäivänä julkaissut pinkkejä sydänkynsiä! Tai sitten olen vain vähän ajoissa seuraavasta ystävän päivästä...  taitaitai... No mutta, eikös se ole niin, että joka päivä on melkein kuin oikea ystävänpäivä!

Joka tapauksessa, tänään oli taas päivä jolloin pyrin todistamaan itselleni, ettei She's so glam ole niin paha lakka. En onnistunut todistamaan väitettä itselleni, sillä tämä on vieläkin mielestäni täyttä kuraa. Neljä äärimmäisen kamalaa kerrosta. Raidoittuvaa, kaljuuntuvaa, hitaasti kuivuvaa mutta silti osaksi liian nopeasti kuivuvaa (=kokkareita sielä täälä) kerrosta. Värikin tässä on vähän outo, kun se ei ole puhdas vaaleanpunainen, vaan siinä on jotain likaista sävyä. :D Siveltimestä kuitenkin tykkään!

Areej pääsi yllättäen jälleen kynsille, tällä kertaa leimauslakan muodossa. Tulipa todistettua, että se käy siihenkin! Ei sillä ihan täydellistä jälkeä saa, mutta saa luvan olla tarpeeksi hyvä.

* I tried to prove myself that She's so glam is not that bad polish than I think, but I do not succeeded with that. It is still horrible, maybe more horrible than I firstly though. Four balding, striping, slowly drying coat and one loss of nerve.

12 kommenttia:

 1. Mä en ole mikään vaaleanpunaisen suuri ystävä, mutta näissä joku iski. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen siis onnistunut, jes! Kiitos :)

   Poista
 2. Aww. Ihanan pinkit kynnet:) Hienot.

  VastaaPoista
 3. oooih, ihanat on! <3 Enpä muuten muista nähneeni sun blogissa moniakaan(tai yhtiäkään) pinkkejä kynsiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, harvemmimpa tosiaan tulee tehtyä :-D Huomenna tulossa taas ;) Pinkki tulee selvästi kausivärinä mulle :-D
   Kiitos!

   Poista