torstai 3. heinäkuuta 2014

31 DC - Day 11: Splatter


Color Club - Shabby Drab
Tiia Vanhatapio - Moss
Leighton Denny - Miss' Behavin
Strasseja / Rhinestones

Lisää sotkukynsiä! Tästä manikyyristä tullut sotku ei tosin yllä lähellekkään Waterspottedista syntynyttä sotkua. Sen verran sitä sotkua kuitenkin tuli, ettei toivoakaan että kaiken olisi jaksanut hinkata kynsinauhoilta...

Kummasti taas veny ja veny tämänkin lakkauksen teko. Enhän ole sitä suunnittellukkaan kun vasta.. kuukauden? Ei oikein etene tämän haasteen teko! Jos nyt ennen joulua oltais edes puolesvälis... Kauhulla odotan tuota One Strokea, hrr.

Pohjalle lakkasin tällä kertaa kaksi kerrosta Color Clubin siniharmaata Shabby Drabia. Kelpo laatuinen lakka. Sotku on tehty pillin avulla, lakkaa toiseen päähän ja puhaltaa toiseen päähän! Keskisormen tein ekana, ja se on näköinenkin. Yritin korjata sitä lisäämällä strasseja, ja vähän lisää strasseja, mutta korjausyritykseni ei oikein onnistunut. Valmiit kynnet kuorrutin vielä mattalakalla, ihan siitä ilosta että mulla jälleen on mattapäällyslakka!

* More messy nails! On base I have two coats of Color Club's Shabby Drab polish. Splatter decoration is made with a straw. Middle finger failed, and I tried to fix it applying rhinestones, do not helped! Now it looks worse than before rhinestones...6 kommenttia:

  1. Mun mielestä nää on tosi kivat! :) Tykkään tosta värimaailmasta.

    VastaaPoista
  2. Näähän on kivat kynnet, sopii noi värit keskenään hyvin yhteen ^_^

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Eipä nää tosiaan yhtään hassummat :)

    VastaaPoista