keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Berry Glitter


Zoya - Areej
Gina Tricot - 151 Berry Glitter
Konad - Black Pearl
Bundle Monster - 222

Teki mieli söpöjä kynsiä, ja söpöt kynnet piti sitten toteuttaa. Tunsin itseni niiiiin pikkutytöksi näissä kynsissä! Harmitti ainoastaan se, etteivät leimat erottuneetkaan niin hyvin kuin ajattelin, ja vielä kehtasivat levitäkkin!

Tein liukuvärjäyksen meikkisienen avulla kärkiin Zoyan pinkillä Areej lakalla, liukuvärin päällä vanupuikkoa apuna käyttäen asettelin glittereitä. Viimeistelyksi lisäsin leimat kimaltelevalla mustalla leimauslakalla. Kuorrutin lopputuloksen parilla kerroksella päällyslakkaa, glitterit jäivät törröttämään hitusen vielä senkin jälkeen, mutta eivät enään häiritsevästi. Ja en tiedä että mikä tämän kirjoittamisen kanssa taas mättää, mutta ei tuu tekstiä ku pakottamalla! Ja sillon ei tuu kivaa tekstiä. Joten tähän jäi mun runoilut, ehkä huomenna runosuoni sykkii enemmän...

* Wanted cute nails, and those I get! Feeling myself a little girl now... I made gradient on top of nails with Zoya's  _amazing_  pink polish Areej, then I apply glitter on  Gina Tricot's polish. Finally stamp couple butterflies and add top coat! 

2 kommenttia: