lauantai 5. heinäkuuta 2014

Jolly skittlette


Tiia Vanhatapio - Black bird
Golden rose - Jolly jewels 117
Niittejä / Studs

Glitterskittlette. Tämäkin Jolly on odotellut lakkausvuoroaan jo hyvän aikaa, nyt se vihdoin pääsi koristamaan kynsiä. Ostin juuri joku viikko takaperin uuden nahkatakin, ja kynnet piti tottakai mätsätä siihen! Eli mustaamustaamustaa, pääsin samalla osallistumaan parin viikon takaiseen Lakkaushaasteseen, joka oli silloin musta. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 

Aika simppeli lakkaus tästä tuli, mutta tykkäsin siitä huolimatta! Aurinkoiseen keliin nämä eivät kyllä sovi lainkaan, mutta eikai sitä aina sään mukaan tartte kynsiä lakata. Glitterkynsiin ajattelin laittavani mustan lakan alle, mutta testasin kuitenkin ilman ja hyvin peitti niinkin, joten en sitten vaivautunut laittamaan mustaa pohjalle. Glitterlakkaa tarvitsi laittaa kolme kerrosta kunnes peittävyys oli hyvä. Pikkurilli ja etusormi saivat niskaansa niittejä, jotka ovat aivan väärän värisiä glittereihin verrattuna. Jos vääränvärisyyttä ei oteta huomioon, niin hyvin ne niititkin sopivat kuvioon.

* Glitter skittlette. This glitterpolish has waited it's turn to get used, but not until now I figure out what to do with it. Simple manicure, but I like a lot! Even though it doesn't match to sunny weather at all...

6 kommenttia: