lauantai 12. heinäkuuta 2014

Virtual Violet with stamps


China Glaze - Virtual Violet
Essence - Stamp me! White
MoYou - Princess collection 14

Ihan ekaks, postaus sisältää paljon kuvia! :D Otin aluksi vain lightboxissa kuvat, mutta innostuin sitten seuraavana päivänä kuvaamaan vielä pihallakin! Kuvista näkeekin hyvin miten lakan väri muuttuu tummemmaksi auringossa, ja holoilu tulee esiin!

Virtual Violetista on kyllä varmaan tullut yks mun lempparilakoista, ainakin kesällä. Väittäisin jopa että tykkään tästä enemmän kuin Miss Conductista! Vielä pitäisi joskus napata jostain kivan sininen holo niin holoista löytyisi kaikki mun lempparivärit! China Glazen Sci-fly bytä ja Strap on your moonbootsia oon suunnitellut ostavani, mutta ei niistä kumpikaan ole se juuri oikea sininen :D Jotain siitä välistä! Ja ne Chinan Tronica holotkin on killunut sielä ostoslistalla jo kiitettävän aikaa, pitäisikö joskus vaikka tehdä asialle jotain ja pistää tilausta, eikä aina ottaa tilalle jotain muuta...

* This post includes a lot of pictures! I first take pictures inside at lightbox, but then I wanted to take photos also outside :D And I suck choosing pictures, so that's why here's a lot of those now!
Tätä kaunista violettia hololakkaa on kynsillä kaksi kerrosta. Levittyi kuin unelma ja sitä rataa, perfecto lakka siis kaikin puolin. Enkä ole kyllä vielä kertaakaan hololakkojen kanssa huomannu, että ne lähtisivät kaljuuntumaan ilman tiettyä aluslakkaa. Mulla on vissiin priimakappaleet kaikista omistamistani holoista! :D

Jotain halusin lakalle koristeeksi, ja tällä kertaa valikoituivat valkoiset sydänleimat. Valkoinen koristeluvärinä oli selvä jo alusta, mutta miten, oli vielä epäselvää kauan aikaa. Lopulta leimauslaattoja tutkiessani päädyin tähän leimaan, ja meinasin aluksi leimata kaikki kynnet. Onneksi peruin aikeeni! Olisi peittynyt Virtual Violetti turhan paljon. 

* I got two coats of this beautiful violet holopolish on my nails. Was like a dream to polish with it, could polish be this perfect on every way? Love the color, composition is amazing... And it dries superfast! Have I already used all the praising words?

Wanted to decorate somehow, and I finally pick these cute heart stamps on accent nails. On every nails it would have covered too much for the beautiful polish under it!

6 kommenttia: