perjantai 18. heinäkuuta 2014

Sparkle dude


H&M - Nude dude
Lumene - Sparkle burst

Nyt mennään ihan perus glitterranskiksilla, tai on menty jo kolme päivää. Kiitän jälleen itseäni siitä, että ennen töiden alkua tein muutamia ylimääräisiä lakkauksia päivässä ja niistä postauksia luonnoksiin... :D Oon ollu kyllä ihan poikki, eilenkin yheksän ja puoli tuntia seisomista ja kolmen/neljän kilon mansikkakoppien siirtelyä, ja toissapäivänä kaheksan tunnin työpäivän lisäksi menin lupautumaan Kinolle äidin apuriksi vielä illaksi. Noh, näin sentäs Naapurit -elokuvan ilmaiseksi :D Että kyllä, nyt varmaan vähän hiljenee täällä blogin puolella, ja ne muutamat lakkaukset joita saat tehtyä tulevat luultavasti olemaan aika simppeleita. Lakkailut ei oikeastaan innosta siksikään, että kädet, kynnet ja kynsinauhat on aiva punaiset mansikasta ja lisäksi ihan täynnä haavoja. Ei kaunista!

Jos nyt jotain positiivista revittäisiin vielä, niin lauantaiksi luvassa vielä yksi maniswap!

Kynsiltä löytyy kovin nudeiset lakkaukset. Punaisia kynnenalusia pyrin peittämään töpöttelemällä Nude dudea kärkiin, ja jopa ihan kohtuullisesti onnistuin siinä! Päälle Sparkle burst glitterlakkaa lakan omalla sudila vähäniinkuinliukuvasti. Päälle top coat ja done! Ostin muuten testiin uuden päällyslakan, H&M:n quick dry top coatin. Ihan kelpo, leimausten päälle ehdoton ei tosin. Ja joitain lakkoja tummentaa ja/tai sumentaa taisilleenjännästi. Kuivuu se kyllä nopeasti, joten juuri tälläisten "en jaksa mitää joten laitan vähän glitteriä" -lakkausten päälle oikein sopiva. :D

* Usual glitterfrench this time, and as invisible as possible. It just feels like I have no time to do anything besides work. So may be that in this blog your going to see a lot simple nail art for next couple weeks :D But tomorrow you gonna get one more maniswap post!


2 kommenttia: