maanantai 7. heinäkuuta 2014

Lumenelakkaus


Lumene - 48 Retro Petrol
Lumene - 59 Blue Galaxy
Kukkastrasseja / Flower rhinestones

Ja simppeleiden lakkausten linjaa jatketaan yhä! Tällä kertaa glitterlakan ja strassien muodossa. Kerrankin ulkona hyviä säitä, niin eihän sitä ehdi mihinkään kynsiin panostamaan kovin montaa tuntia! Ja toisaalta, meinaa vähän olla inspiraatiokin hukassa, mutta syytän siitäkin tuota säätä, ha!

Tämän päiväinen lakkaus lähti liikkelle siitä, että halusin lakata vielä käyttämättömänä lojuneella Blue Galaxy glitterlakalla. Oletin pullon perusteella tämän olevan hieman erilainen kuin miksi se lopulta paljastui :D Ensinnäkin luulin tässä olevan värillinen pohja, mutta se paljastuikin kirkkaaksi. Toiseksi, luulin tämän olevan sellanen "perusglitteri", erikokoisia yksivärisiä glittereitä joita tulee sutiin silloin tällöin kun huvittaa. Tämänkin oletuksen jouduin kumoamaan, tässähän on kaikenlaista hologliterriä ja vähän läpinäkyviä glittereitä, ja niitä erikokoisia glittereitä. Kaikenkaikkiaan yllätyin, ja totesin että olisi pitänyt lakata musta tai tummansinisen lakan päälle tämä, ei suinkaan melkeinvaaleansinisen.

Joka tapauksessa siis lakkasin sitä melkeinvaaleansinistä pohjalle, toisin sanoen kaksi kerrosta Retro Petrolia. Siihen päälle lakkasin kaksi kerrosta Blue galaxya, ja siihen päälle vielä kerroksen päällyslakkaa! Ja itseasiassa ihan pohjalle laitoin IsaDoran peel off aluslakan, joka ei tuntunut oikein toimivan tällä kertaa... Jokaista lakkaa oli helppo levittää, eikä kuivumisen kanssa ollut ongelmia! Paitsi peel offin, koska se ei tunnu kuivuvan koskaan...

* More simple manicures, I blame the good weather, who wants to polish nails for hours when sun is finally shining? Even though, this time I used to Lumene polishes, creme polish Retro Petrol and glitterpolish blue galaxy. I except that Blue galaxy is a bit different, so I was quite surprised when I use it. If I now decide what polish use under it, I would more likely pick black or dark blue polish..

2 kommenttia: