sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

VauhtiraidatFlormar - 440
Rimmel - nail tip whitener

Kynsiä on taas parit tullut tehtyä, mutta postausten teko ei innosta. Pihalla tekisi mieli olla vaikka koko aika, ja sielä ei tuo postausten teko niin sutjakkaasti suju kun aurinko kihtaa joka suunnasta eikä mitään näe. Nyt kuitenkin otin härkää sarvista ja nappasin upouuden miniläppäri/tablettini mukaan pihalla, ja tässä sitä näpytellään postausta! Tai siis enhän mä tätä enää sillon näpytä kun postaus julkaisuun tulee aamuyhdeksältä, mutta kuitenkin!

Valikoin käyttöön ex-lakkalempparini, kivan sinisen flormarin. On se vieläkin tosi kaunis mielestäni, mutta en mä silti käsitä miksi tämä on mun lemppari ollut :D Epäilen toisaalta, että syy on se, että ensimmäiset omasta mielestäni onnistuneet ja oikeasti hyvännäköiset (ja siis tietenkin hirmu kauniit ymym) kynnet tuli tehtyä tämä lakka pohjalla. Kahdella kerroksella se peittii, kuivumisen kanssa ei mitään ongelmaa vaikka ikää lakalta löytyy jo sen muutamisen vuotta. Saa mun puolesta pysyä hyvänä vielä seuraavatkin kolme vuotta!

Oon piiitkän aikaa suunnitellut tekeväni ällaiset vauhtiraita kynnet (en nyt juuri keksi parempaakaan sanaa kuvaamaan), joten nyt oli sitten hyvä hetki kokeilla sitäkin! Raidoiksi valitsin tylsästi mustan ja valkoisen, ehkä ensi kerralla uskallan olla rohkeampi ja valitsen vähän enemmän ennalta arvaamattomat värit.. Valkoista on muuten viime aikoina tullut käytettyä yllättävän paljon osana lakkausta.

'* Stripe nails! This Flomrar is one of the polishes I looooved couple years ago, yes it is pretty, but favourite? I guess that's only because my first suceeded mani was made with  this polish on base :D This kind of decoration I've wanted try for a long time, and now I decide I'm gonna give it a shot and tried! Likelike... 


2 kommenttia:

  1. Samaa vikaa täälläkin, ei tee mieli istua koneella, kun on niin lämmintä ulkona. Nyt tulin illan hämärtyessä läppärin kanssa ulos ihan varta vasten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäis hankkia joku aurinkovarjo tai vastaava, jos sitten huvittais enemmän postausten teko :D Noo jospa nämä ilmat pikkuhiljaa viilenisivät niin blogillekkin löytyisi aikaa :)

      Poista