keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Sailor nails


Barry M - Blackberry
W7 - Pillar box red
OPI - Oy-another polish joke!
Rimmel - Nail tip whitener

Minäkin kun muutkin! Merimieskynsiä on vilkkunut sielä täälä pitkin kesää, nyt pistin sitten omankin lusikkani soppaan ja tein oman versioni merimieskynsistä :D Oy-another polis joke! oli ilmiselvä valinta näihin kynsiin, nimen perusteella ihan vain! Meinasin saman merkin Stranger Tidesiäkin käyttää, mutta sille värille en keksinyt käyttöä joten joutui jäädä vielä odottamaan vuoroaan.

Vastaavia niittikynsiä olen ihastellut monesti, mutta en ihastele sitä omilla kynsilläni. Pitäisi olla joko leveämmät kynnet tai pienemmät niitit niin voisi sopiakin. Nyt se ei ole sellainen kuin pitäisi, mur! Keskisormessa mulla oli alunperin sinisiä ja punaisia paksuja raitoja ja valkoisia ohuita, mutta päällyslakka veti alimmaisesta raidasta värin pitkin koko kynttä joten otin sen uusiksi. Samaa teippausrumbaa en halunnut toistaa, joten menin sieltä mistä aita oli jonkun verran matalampi! Raitoja siihen kumminkin tuli, vaikkei niin kuin suunnittelin. Pikkurillin raidat sentään onnistuivat jopa yli odotusten! Vaikka olen vieläkin sitä mieltä, että hullun hommaa tuo koristeteippien kanssa leikkiminen.

Ankkurin piirsin omin pikku kätösin siveltimellä, ja onnistuin saamaan siitä jopa ankkurin näköisen! Meinasin lisätä vielä kaikennäköisiä nirunaruja ja kettinkejä, mutta järki puuttui onneksi peliin ja totesi että pilaisin vain koko lakkauksen jos lähtisin sotkemaan vielä lisää :D Voitte vain arvata kuinka onnesta soikeana olin kun minulta kysyttiin että onko ankkuri tarra! Ylpeänä tottakai totesin että nah, iha ite piirtelin ;)

* Seen sailor nails on other blog for hole summer, and now it's my time to try this decoration! I must use OY-another polish joke! polish from OPI, just because of the name! I was also going to use Stranger tides polish, but don't figure out how so left it to wait some other manicure day.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti