torstai 24. heinäkuuta 2014

Piggie nails


Konad - Pastel Pink
Konad - Magenta
Cuccio Colour - Texas rose
Golden rose - Jolly jewels 109

POSSUKYNNET! Teki hirveästi mielu possukynsiä, tiedä sitten mistä moinen idea syntyi. Ei siinä sitten kuitenkaan muu auttanut kun ruveta väsäämään niitä possukynsiä. Aluksi suunnittelin joka kynteen jonkinlaista possua, mutta päädyin kuitenkin lisäämään Jolly jewelsin glitteriä, joka sopi väreiltään paremmin kuin hyvin possun kaveriksi.

Possuun en meinannut löytää sopivia lakkoja, kunnes sitten keksin että leimauslakkojakin voi käyttää. Niiden avulla päästiinkin sitten totettumaan se possu! Ja hei, siitä tuli ihan kivan näköinen possutti. Voisin pitää sen tuossa kynnessä vaikka koko viikon, on se niin söpö tapaus.

Kaveriksi halusin Jolly jewelsiä, jonka pohjalle taas halusin jonkun vaaleanpunaisen lakan. Texas Rose vaikutti sopivalta, mutta olin jo aiemmin todennut sen peittävän vasta sadannella kerroksella jos hyvin sattuu käymään. Samaan hengenvetoon kuitenkin totesin, että tämä jolly on itsessäänkin jo sen verran peittävä ettei sen pohjalle välttämättä tarvitsekaan kaikista peittävintä lakkaa. Niin Texas rose pääsi sitten kynsille asti. On se niin kivan värinen, mutta arr tuota laatua! Taitaa tosin olla lähes kaikkien vaaleanpunaisten ongelma, mutta silti...

* Piggie nails! Wanted to do these nails, no idea why but just wanted. Pig is made with stamping polishes, because I don't find just the right colours on normal polishes. Under Jolly jewels I wanted pastel pink base, and this Cuccio polish was kind of only option, mut I knew it won't cover well. Luckily Jolly Jewels itself covers pretty good.


4 kommenttia: