sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Maniswap with Iitu


Essie - Ballet slippers
Konad - Magenta
Konad - Paste pink
Green acrylic paint
Studs

Ja vielä yksi maniswap! Tämä on toteutettu Kahden tytön kynnet -blogin toisen kirjoittajan Iitun kanssa.

Kyllä, tämä piti julkaista jo eilen kuten perjantaisessa postauksessakin mainitsin, mutta oli lahjakkaasti viikkovillissä ja muutenkin nuo yhdeksän-kymmenen tunnin tunni työpäivät verottavat vähän jaksamista joka taas selvästikkin vaikeuttaa muistin toimintaa! Toissapäivänä oli muutenkin niin kiire päivä (=pesäpallo peli jonka kävin noinvainyhtäkkiä vetämässä) joten postauksen ajastaminen unohtui lahjakkaasti, ja siitä syystä eilinen hätäpostaus ei sisältänyt ollenkaan tekstiä käytettyjen lakkojen lisäksi :D Noh, eipä sen suurempaa vahinkoa sattunut joten esittellääs nyt niitä kynsiäkin vaihteeksi!

Matkin näitä kynsiä, jotka olivat jo aikaisemmin pistäneet silmään. Matkiminen tuntui onnistuneen kohtuullisesti, kunnes huomasin, että mulla on niittisormena etusormi, ja Iitulla keskisormi :D Oon niin huono täs lajis. Noh jos unohdetaan pieni sormenvaihdos, niin aika lähelle pääsin. Pallot onnistui mulla paljon huonommin, mutta syytän siitä vaihteeksi vasenkätisyyttäni, oikealla ei oikein onnistu.. :D Kukat kuitenkin onnistuivat siitä huolimatta! Ja hei, kerrankin ne ei näytä läheskään mustikoilta, winwin!

* One more maniswap, this time with Iitu from Kahden tytön kynnet -blog. Inspiration is from these nails, which I wanted to copy. Feel like succeeding, until I notice that Iitu's studnails is middle finger, I got studs on ring ringer! How did that happen... Also my dots do not succeed as I want, but (again) I'm blaiming that I'm lefthanded, and the hand on photos is left, so dots are made right hand which is my weaker hand andandandand... At least the flowers looks good! And once they are don't look blueberries at all!
4 kommenttia: