tiistai 15. heinäkuuta 2014

Moyraa ja L.A Girliä


Nyt en tiedä mitä lakkoja olen käyttänyt kun eivät ole omia... :D Paitsi leimauksessa käytetty Color Club on nimeltään Beyond! Tuosta kuvasta kuitenkin näette minkänäköisissä puteleissa tällaisia lakkoja onkaan.

Kävin tosiaan taas tutkimassa ystäväiseni lakkalaatikoita, omat kun eivät enään millään riitä! :D Jäi vielä monta lakkaa joita olisin kernaasti voinut kokeilla... Muttakun ei sitä ihan joka lakkaa viitsisi kynsille laittaa kerralla :D L.A Girlin 3D effectejä olen itsekkin kuolannu jo hyvän aikaa, joten sellainen oli pakko saada kynsille. Moyratkaan eivät näyttäneet pahalta joten sieltä yksi kansa, ja leimaukseen Beyondia! Ja joku Pueenin laatta taisi olla. Valitsemani lakat eivät nyt hirveän hyvin loppujen lopuksi yhteen sopineet, mutta kyllä näillä sen päivän taas viipotti menemään.

* I was looking what's on my friend polishbox (obviously I don't have enough polishes so have to check what others have...) This time I chose to test these polishes, which actually do not fit for each other well.4 kommenttia:

 1. Oooih mitä lakkoja! Ja mitkä kynnet! ^_^

  VastaaPoista
 2. Pst, toi punanen on Sparkle ruby, ja sehän lukee sen korkissakin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mut ei se tos kuvas näy kokonaan! :-D

   Poista