sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

OPI on collins ave


OPI - OPI on collins ave
Niittejä / Studs

Iski ihan totaalinen ideapula. Tai oli mulla oikeastaan muutama idea, mutta löysin jotain ihme tekosyitä miksei niitä lakkauksia voinut tehdä :DD Ensinnäkin meinasin tehdä skittlette lakkaukset jossa käyttäisin glitteriä, tämän idean tyrmäsin, koska peel off on kotona ja minä poikaystävän luona. Toinen idea oli leimata skittlettemäisesti, tämän idean kanssa pääsin jopa toteusasteelle asti, mutta metallipäinen skrapa oli ylläriylläri kotona, ja bundlen laattojen kanssa en ole onnistunu muovipäisen kanssa. Yritin tälläkin kertaa, mutta epäonnistuin kurjasti. MoYoun laatat olivat myös kotona, että niistäkään ei ollut apua :D Heitän kyllä kohta seinään nuo bundlemonsterin laatat josseivat ne rupea pelittämään ilman hermoromahdusta... Yhden laatan sain jollakin ihmetempulla tekemään yhteistyötä näitä kynsiä tehdessä.

Loppujen lopuksi pähkäilin varmaan vartin minkä lakan otan, päätyen loppujen lopuksi valitsemaan ensimmäisen käteen osuvan käyttämättömän. Huijasin kyllä vähän, koska oon käyttänyt tätä tässä liukuvärjäyksessä aiemmin. Haha, on muuten sama otsikko linkin postauksella ja tällä... hups. En kuitenkaan jäänyt sitä murehtimaan vaan lätkäisin lakat kynsille. Seuraavan vartin pähkäilin millä ihmeellä koristelen punaoranssin OPIn. Pyörittelin kädessäni vaikka ja mitä, mutta ainut koristelutyyli joka mielessä kävi, oli leimaus. Ja siihen en sortunut enään! Jokin tuntematon sisäinen voima sai mut tarttumaan tummanpinkkeihin niitteihin, ja ne pääsivätkin sitten ihan kynsille asti. Yhtään sen monimutkaisemmaksi en edes yrittänyt ruveta, vaan totesin että saa luvan kelvata!

OPI on collins ave oli peittävyydeltään ja kuivumisnopeudeltaan ihan peruslaatuinen lakka, kaksi kerrosta riitti peittävyyteen.. Lakka oli kuitenkin ihmeen paksua ja jätti tosi helposti raitoja, koloja, siveltimenjälkiä ja kaikkea mahdollista. Toinen kerros tasoitti ensimmäisen kerroksen epätasaisuuksia jonkin verran, mutta niitä kuitenkin jäi ja päädyin laittamaan kolmannenkin kerroksen. Peittävyyden kannalta kolmatta kerrosta ei olisi tarvinnut, mutta raidat häiritsivät itseäni sen verran paljon että lisäsin sen kolmannenkin. Vieläkin muutama kolo on havaittavissa, mutta eipä niitä huomaa ellei tarkasti katso.

* Only idea I had when started doing nails, was skittlette with glitter or stamps. Well, I don't want to use glitter because my peel off base coat was at home and I was at my boyfriends house, and stamps totally failed. Hate those bundle monsters plates... Soon I will throw them away if they don't work as I want without losing my nerves :D Okay, maybe I'll give them couple more chances... 

Next fifteen minutes I was looking all my polishes and try to figure out what to use. Finally I just take one, and next fifteen minutes I planned how I decorate this orange toned red polish! Some unknown sound inside me told me to but rhinestones, and I do as it says 'cause I don't want to think anymore what to do! And the result is this, enough for now :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti