perjantai 11. heinäkuuta 2014

Triangles


OPI - Stranger tides
OPI - OY-another polish joke!

Näin tämän kuvan, ja halusin kans. Päädyin tosin tekemään kolmiot toisinpäin, ihan vaan koska se vaikutti hyvältä idealta! Ja yllätyin, koska näistä tuli lempparikynnet pitkään aikaan, vaikka sinänsä eivät sen ihmeellisemmät ja väritkin on vähä mitä on :D Tykkäsin kuitenkin ylikaiken, ja nää olikin niitä lakkauksia jotka saivat kynsillä viihtyä vähän pidempään, ja joiden poistaminen oli kovin tuskaisaa.

Kolmiot on ihan itse omin pikku kätösin maalattu (okei, siveltimellä kuitenkin), ilman mitään teippihökötyksiä. Teipit jätin pois ensinnäkin siksi, että niiden kanssa taistelu on aivan omaa luokkaansa, ja toisekseen siksi, etten löytänyt teippirullaani! Olin nääääääin ylpeä kun sain viivat kutakuinkin suoraan, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Ja "heikommallakin" kädellä onnistui lähes yhtä hyvin kuin "paremmalla" kädellä!

Lakoista sen verran, että ovat ihan kelpo yksilöitä nämäkin lakat. Oy-another polish jokessa oli ehkä vähän turhan harvakseltaa glittereitä ja niitä tuli aika epätasaisesti, siitä syystä kolmioissa on joitain kohtia jotka ovat lähes täysin kultaglitterittömiä. Stranger Tidesia on pohjalla kaksi kerrosta, eikä minkään kanssa ollut mitään ongelmaa. Ja kuten olen jo aiemminkin todennut, jotenkin tykkään tästä likaisen vihreästä lakasta. Toisaalta se on vähän... ei niin kiva ja kaiken järjen mukaan mun ei pitäisi tykätä tästä, mutta tykkäämpä kuitenkin, ha!

* This time I wanted to do triangle manicure. I picked these two polishes because I wanted to see how they work togehter, and my opinion is; yes they do look great together! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti