keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Maniswap with Milba


Rimmel - Nail tip whitener
Zoya - Areej
Sally Hansen - Sgt. Preppy
Tiia Vanhatapio - Black bird

Seuraavat maniswappikynnet uunista ulos! Tällä kertaa homma toimi niin, että etsittiin netistä kuva kynsistä jotka kopioidaan. Kopioinnin kohteeksi pääsi (tai joutui, miten sen nyt ottaa) tämä kuva. Swappikamuni toimi Milba, Nails to photos -blogista.

Ja tietenkin aloitin lakkaamisen vasta aivan liian myöhään yöllä ja kuvatkin TIETENKIN piti ottaa pihalla vaikkei se aurinko enään niin helotakkaan. Kaikenlisäksi en ole ehtiny huoltaa geelejä taas ikuisuuksiin, joten ne ovat lievästi sanottuna karseassa kunnossa. Osasta on vähän lohjennut reunaa tai muuta mukavaa, mutta siitä syytä mansikanpakkaustyötäni, jota teen tämän kuun ajan! Teräviä ne mansikat täytyy myöntää, kädet täynnä haavoja...

Ihan tunnistettavat näistä tuli, mutta tyytyväisestä olen kaukana. Ei vaan kertakaikkiaan ollut hyvä kynsienlakkauspäivä :D Vaikka kuvissa kynnet näyttävät jopa ihan siedettäviltä, ja voi olla että ne sitä olivatkin, mulla päällimäinen tunne vaan on se pettymys kun ei tullut just sellasia ku mä halusin! Mutta niinhän se on että omat heikkoudet tuntuu kaikista pahimmalta ;) No mutta, näillä mennään kohti tämän päivän haasteita!

* Another maniswap! With Milba this time. We search interesting manicure on internet and decided to copy it, inspiration photo is this one. We'll mine are regonizable, but that's all. Got such a bad polishing day! And of course I started to polish at night... Should not do that, should know that already!4 kommenttia:

 1. Hyväthän näistä tuli! :) Näyttää paremmalta tämä manikyyri pidemmissä kynsissä t.tynkä. :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viuhkasiveltimen käytöstä vaan ei tullut oikeen mitään... :D Onneksi nuo leopardi peittää aika hyvin niitä :DD Ja kerrankin niin päin että kuvissa näyttää paremmalta kuin livenä... Tosi hyvältä näytti sunkin lakkaus! Tää oli yllättävän vaikee lakkaus vaikka toisaalta ajattelin että vois olla aika iisi.. Erehdyin..

   Aika tyngät nämäkin kynnet, mulle, ai että mun on ikävä niitä mun pitkiä kynsiä! En ollenkaa osaa elää näiden kans :D Kiitos :)

   Poista