torstai 10. heinäkuuta 2014

Blue birds


Miyo - Baby Blue
Pierre Rene - Sand effect 09
Konad - Blue
MoYou - Suki collection 08

Pyrin tekemään pilvettömän taivaan, jossa liitelee lintuja! Noh, tausta on sininen ja siinä on lintuja, aika lähellä eikös? Aksenttikynsiin välttämättä tahdoin Pierren hiekkalakan, tykkään tästä väristä jopa yllättävän paljon, vaikka levityksen kanssa on vähän ongelmaista. Tällä kertaa lakka totteli kuitenkin vähä paremmin kuin viimeksi, ja hiekkapintakin muodostui paljon kivemmaksi! Ensimmäisen kerros sujui jopa ongelmitta, toisen kanssa piti olla tarkkana, mutta onnistuin kuin onnistuinkin ensimmäisellä kerralla! Kahdella kerroksella siis peitti. Ja tykkään tosta siveltimestä... Tekee lakkaamisesta aika helppoa!

Miyon vaaleansinistä lakkaa kynsiltä löytyy kolme kerrosta. Kuivumisen kanssa tällä meinasi olla lieviä ongelmia, ja pikkurillin onnistuinkin söhätä jo jonnekin. Se on kuitenkin juuri sellainen vaaleansininen kuin olen kauan etsinyt, joten pienet kuivumishäiriöt annetaan nopeasti anteeksi! Päälle leimasin lintuja MoYoun kuvalaatasta, kyseessä siis tämän laatan vasemman reunan lintuset. Ihan ongelmitta leimaus ei sujunut vaan pieniä korjauksia jouduin tekemään, tai en sitten tiedä korjasinko vai pahensiko tilannetta entisestään, lakka oli meinaan paljon tummempaa siveltimen kautta kuin stampperin kautta ja eroittui hienosti... Päällyslakkakin vielä halusia ryhtyä sotkuleikkeihin, muttei onneksi onnistunut tavoitteessaan kovin hyvin!

* I tried to do cloudless sky with flying birds, well I got lighblue background and birds on it, close enough? Lightblue gradient would be even better, but I don't have just right coloured lightblue polish... On accent nails I put sandpolish, which color I like surprisingly much.

6 kommenttia: