perjantai 25. heinäkuuta 2014

More Jolly Jewels


Misa - Siren
Golden rose - Jolly jewels 120
Strasseja / Rhinestones

Possukynnet joutuivat nyt väistymään uusien lakkausten alta, olisin kyllä mielelläni niitä vielä hetken pitänyt, mutta kuluivat niin äkkiä rumiksi että päätin poistaa pikimiten. Tällä kertaa nappasin vähän käytetyn Misan Sirenin, joka on kyllä aaaivan ihanan värinen, mutta toisaalta juuri sen värinen mitä harvemmin käytän. Nyt olikin siis hyvä hetki käyttää!

Koko kynnelle ei huvittanut lakkaa sutia, ja vaikka ranskistakin epäilin kovin mansikkaisten kynsien vuoksi, päädyin siihen silti. Ja eivätpä nuo mansikat sieltä onneksi hirveästi loista, keskisormesta ehkä hitusen turhan paljon mutta ei sen kummemmin. Vinoranskikseen teki mieli vielä lisätä glitteriä, joten sitähän sitten lisättiin! Strassirivistökin oli must have juttu, eikä sitä estänyt edes oikean väristen strassien puute.

* Need to remove my lovely piggie nails, pigs won't look like pigs anymore because their noses are almost gone already. This time I ended up to do this pink french mani with glitter, and musthaverhinestonething. even though I didn't have right coloured rhinestones. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti