tiistai 29. heinäkuuta 2014

Tiger stripes


Essie - Naughty Nautical
Rimmel - Nail tip whitener
Konad - Black pearl
MoYou - Pro XL 04

Tiikeriraitoja ja strasseja tänään kynsillä. Naughty Nauticalkin pääsi pitkästä aikaa kynsille, ja ihan yhtä ihQu se on viäkin! Nyt onnistuin vähän tuohon ylempään kuvaan vangitsemaan sen sisältämää shimmeriä, jota ei kyllä huomaa kuin auringonvalossa tarkasti katsottuna :D 

Rimmelin valkoinen pääsi vaihteeksi kynsille, löysin sen taas lakkalaatikostani Chinan valkoisen vedellessä viimeisiä. Paksuahan tuo toki on, kun on tarkoitettu vain ranskailaiseen maniin kaiketi, ainakin nimestä päätellen. Peittää kuitenkin kahdella kerroksella, kuivuu superhitaasti ja sivellin on aivan kamala koko kynnen lakkaukseen :D Mutta kun valkoista halusin kynsille!

Seepraraitojakin oli ihan pakko saada, ja pearl black valikoitu lakaksi sen kivan hohteen takia. Se ei ole ihan perusmusta, vaan vähän ehkä tummansiniseen taittava, ja nimestäkin voitaneen päätellä, että sisältää shimmeriä. Hirveästihän tuo ei mustasta erotu kynsillä, mutta tuo kuitenkin oman twistinsä lakkaukseen!

* Tiger stripes and rhinestones today. Naughty Nautical is still as awesome as I remembered. Rimmel's white is also surprsisingly good, I had to find it at my polishbox because my China Glaze's white is soon over! Rimmel's white covers with two coats, never dries and hate the brush, but I wanted white on my nails so I suffered for all that!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti